KËTA 3 PËRBËRËS JANË NË GJENDJE T'I PËRTËRIJNË ESHTRAT DHE T'I SHËROJNË PLAGËT E VJETRA - Shëndetësia - Kosova Sot
KËTA 3 PËRBËRËS JANË NË GJENDJE T

KËTA 3 PËRBËRËS JANË NË GJENDJE T'I PËRTËRIJNË ESHTRAT DHE T'I SHËROJNË PLAGËT E VJETRA

Ilaçi që përtërinë eshtrat për madje 20 vjet, që e kanë përdorur edhe gjyshet tona, mund ta përgatisni vet me ndihmën e tre përbërësve të thjeshtë. Pra, nëse ndjeni vështirësi në këmbë, dhimbje në nyja, nëse ju mundojnë dhimbjet në shpinë dhe nëse dëshironi t shëroheni nga lëndimet e vjetra, nuk ju nevojiten ilaçe të shtrenjta. Mjaftojnë këta tre përbërës dhe përgatiteni këtë recetë të thjeshtë.

Përbërësit:

300 ml alkool (70 për qind)

100 ml jod

10 tableta aspirinë prej 300 mg

Të gjithë përbërësit mund t'i gjeni lehtë. Jodi njihet si ilaç që vret kërpudhat, parazitet, viruset dhe bakteret, e disa e përdorin edhe si zgjidhje qind për qind për infeksionet e fshikëzës. 

(Kosova Sot)

6 orë e 23 minuta më parë
21/10/18