Demi bën kërdinë në Spanjë, nuk pyet as për ndarjet e sigurisë (Video +18) - TV - Kosova Sot
 Demi bėn kėrdinė nė Spanjė, nuk pyet as pėr ndarjet e sigurisė (Video +18)

Demi bėn kėrdinė nė Spanjė, nuk pyet as pėr ndarjet e sigurisė (Video +18)

Dy persona për pak sa nuk kanë gjetur vdekjen në festivalin e demave në Benidorm të Spanjës. Ata janë sulmuar nga demi i tërbuar edhe pse qëndronin pas fortifikuesve të sigurisë.

Demi ka hyrë në atë pak hapësirë midis hekurave dhe ka sulmuar njërin prej tyre. I dyti është sulmuar më poshtë dhe ka shpëtuar për një fije.

(Kosova Sot)

47 minuta më parë
21/02/18