Qytetarët ndëshkuan në zgjedhje papunëtorët (Video) - TV - Kosova Sot
Qytetarët ndëshkuan në zgjedhje papunëtorët (Video)

Qytetarët ndëshkuan në zgjedhje papunëtorët (Video)

Qytetarët e anketuar nga “Kosova Sot” kanë vlerësuar se ndëshkimi vjen për të gjithë ata që nuk punojnë, dhe në bazë të rezultateve të deritanishme edhe zgjedhjet e së dielës ishin ndëshkim për ata që nuk kanë punuar sa duhet.

Image

 

 

Agim Hoxha thekosi seiu është dhënë shansa që të punojnë, por prapë do të na manipulojnë dhe gënjejnë si gjithmonë. “Populli është shumë i zhgënjyer, s’ka punë, perspektivë, mirëqenie sociale|.

Image

 

 

 

Naim Maqedonci thekson se ata që premtojnë shumë, kanë vepruar pak, ndërsa ata që premtojnë pak, ata bëjnë punë shumë. “Por këtu premtime ka marramendëse ndërsa rezultatet janë shumë të palakueshme”.

Image

 

 

Izet Krasniqi është i mendimit se ndëshkimi vjen për të gjithë ata që nuk punojnë. “Po mendoj se në bazë të rezultateve të deritanishme edhe zgjedhjet e së dielës ishin ndëshkim për ata që nuk kanë punuar sa duhet”.

Image

 

 

Lorik Kusari thotë se zgjedhjet lokale nuk kanë qenë ndëshkim për ata që kanë punuar, sepse në të gjitha komunat kanë fituar pothuaj kryetarët që kanë qenë më parë.

(Kosova Sot)

22 orë e 48 minuta më parë
23/10/18