Vepër arti - VIP - Kosova Sot
Vepër arti

Vepër arti

Ata janë në dashuri të fortë që nga pranvera. Dhe kështu, Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez u dukën thuajse lidhjen e tyre po e marrin shumë seriozisht, derisa të lidhur dorë për dore po shkonin në shtëpinë e ankandeve te "Christie's". Bukuroshja 48 vjeçe ishte shumë elegante u shfaq me një veshje të gjelbër përmes të cilës kishte ekspozuar pak nga barku i saj i rrafshët dhe një palë pantallona të gjerë që ia kishin mbuluar ijët. Me gjasë, ata janë në kërkim të një shtëpie ku do të jetojnë bashkë, të cilën do ta rregullonin dhe dekoronin sipas qejfit të tyre. Derisa ishin jashtë, ajo kishte një pallto me ngjyrë deveje dhe një kapelë kombinuese dhe një palë taka të ullinjta.

(Kosova Sot)

19 orë e 47 minuta më parë
26/09/18