Ndër femrat më të pasura, Kim Kardashian tregon si i bëri paratë e saj - VIP - Kosova Sot
Ndër femrat më të pasura, Kim Kardashian tregon si i bëri paratë e saj

Ndër femrat më të pasura, Kim Kardashian tregon si i bëri paratë e saj

Kim Kardashian është një ndër femrat më të pasura në botë dhe si e tillë është pyetur sesi ka arritur ta vendosë pasurinë e saj 200 milionë dollarëshe.

Në asnjë moment ajo nuk ka përmendur fillesat e saj dhe mënyrën që zgjodhi për t’u bërë e famshme apo për të pasuruar llogarinë e saj bankare.

“Nuk ka asnjë recetë të vetme por kam zbuluar se duke iu përmbajtur parimeve më ndihmoi të ndërtoj biznesin dhe të arrij ëndrrat e mia. Nuk ka justifikime për të qenë vonë, për të mos u shfaqur apo përfunduar punën. çdo njeri ka gjëra të tjera që ndodhin, kështu që nëse angazhoheni për diçka, duhet të jeni në kohë dhe të respektoni”- ka thënë Kim.

Image

 

(Kosova Sot)

7 orë e 45 minuta më parë
21/07/18