Soni PlayStation 5 do të nis në Krishtlindjet e vitit tjetër

  • 08 tetor 2019 - 17:38
Soni PlayStation 5 do të nis në Krishtlindjet e vitit tjetër

Sony do të nisë PlayStation 5 me kohë për Krishtlindjet 2020, ka zbuluar ndërmarrja me bazë në Tokio.

Ndër përmirësimet e tij do të jetë hardueri më i shpejtë, grafika më e mirë dhe një ndryshim në mënyrën e funksionimit të vibracioneve në kontrolluesit.

Jim Ryan, presidenti i Sony, tha që firma dëshironte të përdorte kontrolluesin dore për të ‘thelluar ndjenjën e zhytjes kur luani lojëra’.

Spekulimet filluan të rriten mbi tastierën tjetër të kompanisë pasi ajo paraqiti një patentë për një pajisje të panjohur elektronike ‘në fillim të këtij viti.

166/5000PS5 do të mbështesë gjurmimin e rrezeve, një teknologji dixhitale e cila mundëson rekreacion më realist të ndriçimit në mjediset virtuale 3D që gjenden në lojërat moderne video. 

(Kosova Sot Online)