Ja çfarë ndodh brenda një minute në internet në 2020

  • E.K /
  • 08 nëntor 2020 - 09:59
Ja çfarë ndodh brenda një minute në internet në 2020

Shumë gjëra mund të ndodhin brenda një minute. 

Dhe akoma më shumë ndodhi në një minutë në interneti në vitin 2020, viti që bëri që bota të ndryshojë rrënjësisht.

COVID-19 ndikoi në jetën tonë në shumë aspekte - puna, arsimi, ekonomia, argëtimi u zhvendosën në internet.

Sipas të dhënave të përpiluara nga Visual Capitalist, një minutë e vetme në internet mban më shumë se 400,000 orë video të transmetuara në Netflix, 500 orë video të ngarkuara nga përdoruesit në Youtube dhe gati 42 milion mesazhe të ndara përmes WhatsApp. 

Po ai minutë interneti gjithashtu përmban më shumë se 6,500 paketa të dërguara nga Amazon si dhe 208,333 pjesëmarrës të pabesueshëm në takimet e Zoom.

(Kosova Sot Online)