A duhet të investoni në Bitcoin këtë vit?

  • A.P /
  • 06 January 2022 - 14:46
A duhet të investoni në Bitcoin këtë vit?

Përsëri, mungesa e të dhënave që kemi nga historia e bën të vështirë për t’iu përgjigjur një pyetjeje të tillë, megjithëse modelet paraprake sugjerojnë se në tërësi viti 2022 mund të mos jetë një vit aq i suksesshëm për Bitcoin sa rezultoi 2021.

Kontrolli i shtuar i rregullsisë nuk ka ndihmuar dhe ka pasur luhatje intensive të çmimeve kohët e fundit, të cilat gjithmonë tentojnë të panikojnë investitorët.

Disa ekspertë kanë parashikuar se mund të ketë një rënie të mprehtë në vlerën e Bitcoin në muajt e parë të 2022. Ndoshta njerëzit duhet të mbajnë një sy në tregun për momentin në vend që të hidhen me kokë në investim.


(Kosova Sot Online)