WhatsApp shton opsionin e veçantë

  • A.P /
  • 14 January 2022 - 14:53
 WhatsApp shton opsionin e veçantë

Përdoruesit e WhatsApp tani mund të zgjedhin t’i zhdukin mesazhet e tyre pas një sërë periudhe kohore falë një përditësimi të ri. Aplikacioni i mesazheve në pronësi të Meta ka zgjeruar opsionet për veçorinë e tij të mesazheve në zhdukje, i cili u lançua në fund të vitit të kaluar.

Përveçse janë në gjendje të zhdukin mesazhet pas shtatë ditësh, përdoruesit tani kanë dy opsione shtesë për sa kohë është periudha e fshirjes – 24 orë apo 90 ditë.

Aktivizimi i veçorisë “Mesazhet që zhduken” bën që të gjitha mesazhet e reja të zhduken nga një bisedë e zgjedhur pas periudhës kohore të caktuar nga përdoruesi.

Njerëzit mund të dëshirojnë të zgjedhin të fshijnë mesazhet e tyre për një arsye personale. Për shembull, ato mund të përmbajnë informacione të ndjeshme që nuk duan t’i aksesojnë askund – madje as në WhatsApp, i cili është i koduar nga skaji në skaj.

Në përgjithësi, WhatsApp dëshiron të imitojë sigurinë e bisedave ballë për ballë dhe t’u japë përdoruesve njohurinë se mesazhet e tyre nuk ruhen në internet.

Ruajtja e të gjitha bisedave përgjithmonë është “ekuivalenti i një mbajtësi shënimesh që na ndjek duke bërë një regjistrim të përhershëm të gjithçkaje që kemi thënë”, pretendon WhatsApp.

Gjithashtu që nga sot, WhatsApp u ka dhënë përdoruesve mundësinë për të aktivizuar Mesazhet në Zhdukje për të gjitha bisedat e tyre të reja.


(Kosova Sot Online)