Rivali i Twitter Koo sjell 4 veçori të reja që duhet t'i dini

  • A.P /
  • 18 November 2022 - 14:55
Rivali i Twitter Koo sjell 4 veçori të reja që duhet t'i dini

Platforma e mikro-blogimit në shtëpi Koo njoftoi të premten katër veçori të reja -- 10 fotografi të profilit, ruani një Koo, planifikoni një Koo dhe ruani draftet.

Në një deklaratë, platforma tha se funksioni "10 fotografi të profilit" do t'i lejojë përdoruesit të ngarkojnë deri në 10 imazhe të cilat mund të luhen automatikisht kur dikush viziton profilin e përdoruesit.

 

"Ne jemi të parët që u mundësojmë përdoruesve të ngarkojnë deri në 10 fotografi të profilit. Ne e kemi bërë jashtëzakonisht të lehtë për krijuesit e fuqisë që tani të ruajnë një draft dhe të planifikojnë Koos për një datë dhe orë të ardhshme,transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.Ruajtja e një funksionaliteti Koo nuk ofrohet në çdo mikro-blog tjetër. Përdoruesit i kanë kuptuar shumë mirë këto veçori," tha Mayank Bidawatka, bashkë-themelues, Koo, në një deklaratë.

Me "planifiko një Koo", krijuesit e fuqisë do të jenë në gjendje të planifikojnë një Koo për një datë dhe orë të ardhshme. Kjo do ta bëjë të thjeshtë për krijuesit që preferojnë të shkruajnë disa ide në të njëjtën kohë, por t'i planifikojnë ato për periudha të ndryshme për të shmangur grumbullimin e burimeve të ndjekësve të tyre.

Krijuesit mund ta mbajnë punën e tyre në një draft përpara se ta postojnë duke përdorur veçorinë "ruaj draftet". Kjo do t'u japë atyre lirinë që të vazhdojnë të bëjnë modifikime përpara se të postojnë.

Në vend të përgjigjeve të zakonshme si Pëlqimi, Komenti, Re-Koo ose Share, përdoruesit tani mund të "ruajnë një Koo". Vetëm përdoruesi mund të shohë Koos të ruajtura, të cilat janë të aksesueshme nga faqja e profilit të tyre, shtoi raporti.

Koo është aktualisht mikro-blogu i dytë më i popullarizuar në internet, me 50 milionë shkarkime.

Është në dispozicion në 10 gjuhë dhe aktualisht përdoret nga përdoruesit në më shumë se 100 vende.


(Kosova Sot Online)