Hyundai prezanton veturën që i rrotullohen gomat

  • A.P /
  • 11 May 2023 - 14:37
Hyundai prezanton veturën që i rrotullohen gomat

Hyundai mund të ketë krijuar një prej sistemeve më inovative të gomave.

Sistemi e-Corner i Hyundai Mobis është gati për t’u lansuar, sistem ky me teknologji më të avancuar të lëvizshmërisë.

 

Përmes sistemit që rrotullon gomat për 90 deri në 360 gradë, e-Corner ju jep lirinë e drejtimit të veturës në mënyrën më efektive.

Përveç përfitimeve që do të sjell veutra që është elektronike, ajo po ashtu do t’ua lehtësojë shoferëve hyrjen dhe daljen në parking dhe hapësirat e papërshtatshme.

(Kosova Sot Online)