Audi vjen me ndryshim përsëri

  • A.P /
  • 04 June 2023 - 10:25
Audi vjen me ndryshim përsëri

Kompania e modifikimit të veturave, Mansory ka marrë përsipër që për herë të parë në histori të kompanisë të fuqizoj një model të Audi.

Ajo ka një trashëgimi shumë më domethënëse të modifikimit të automjeteve nga Mercedes-Benz, BMW, Ferrari, Bentley dhe të tjerë.

 

Sidoqoftë, përpjekja e parë e kompanisë për të përmirësuar një Audi – RS6 Avant e vitit 2020, ishte shumë mbresëlënëse dhe tani më në fund është koha për të parë projektin e dytë të Mansory dhe është po aq e mahnitshme.

Fjala është për modelin RSQ8.

Duke filluar me pamjen e jashtme, nuk mund të humbisni pamjen e përparme të ndryshuar që nuk është asgjë tjetër veçse delikate.

Parakolpi më agresiv ka hyrje më të mëdha të ajrit në qoshe dhe një shpërndarës më të ulët në një fije karboni të zhveshur.

Kapaku është më i ngarkuar me elementë të karbonit, kurse pjesa tjetër e trupit është e përfunduar në të gjelbër me thekse të verdha që shihen në parakolpët, rrotat dhe frenat.

(Kosova Sot Online)