Google është gati të bëjë më të lehtë aplikacionin Notes për mbajtjen e shënimeve

  • E.K /
  • 08 July 2024 - 08:38
Google është gati të bëjë më të lehtë aplikacionin Notes për mbajtjen e shënimeve

Aktualisht jemi gjithnjë e më shumë të varur nga AI për kërkimin dhe zgjidhjen e të gjitha llojeve të problemeve.

Megjithatë, opinioni njerëzor ka ende rëndësi dhe është mënyra më e mirë për të marrë të dhëna të besueshme.

Që nga vjeshta e kaluar, Google ka eksperimentuar për të ofruar një prekje më njerëzore për njerëzit që mbajnë shënime, shkruajnë mediat e huaja.

Tani, njerëzit në Android Authority kanë hulumtuar dhe kanë zbuluar se Google po punon për ta bërë më të lehtë shkrimin në Notes.

Kodi në versionin 15.26.34 të aplikacionit Google për Android zbulon se Google mund t’ju lejojë të ndani shpejt mendimin tuaj në aplikacion dhe t’ia bashkangjitni shpejt një imazh.

(Kosova Sot Online)