“Kolegia e punës më ftoi për seks dhe nuk e mendova dy herë, por tani i kam sytë te…” - Dashuri - Kosova Sot
“Kolegia e punës më ftoi për seks dhe nuk e mendova dy herë, por tani i kam sytë te…”

“Kolegia e punës më ftoi për seks dhe nuk e mendova dy herë, por tani i kam sytë te…”

Kam nisur marrëdhënie seksuale të rregullt me ​​një grua që, si unë, është e martuar.

Por tani i kam syte tek një vajze tjeter qe eshte sa gjysma e moshes sime. Jam tunduar, por a do të ishte boshllëku i moshës një problem?

Jeta ime e fshehtë filloi dy vjet më parë kur një kolege tërheqëse, 30 vjece më kërkoi të kisha një lidhje me të.

Doja të thoja po, por i thashë nuk mundem sepse jam i martuar.

Më pas tha që mund ta shihja vetë kënaqësinë qe do te me ofronte dhe pastaj te zgjidhja. Pranova një mbrëmje shkuam ne shtepine e saj. Gjithçka me të ishte e mahnitshme.

Unë jam 43 vjeç dhe jeta ime seksuale ne martese mori kthese kur gruaja më në fund lindi djalin tonë pas shume vitesh trajtimi të fertilitetit.

Ai është katër vjeç tani dhe eshte bere një djalosh i shkëlqyer, por ne shtepine time mungon pasioni. Gruaja ime nuk është më e interesuar per seks.

Ne u ndamë një vit më parë edhe pse nuk kemi vendosur ende për divorc, pasi ajo zbuloi tradhetine time.

Tani kam filluar të flirtoj me një vajze 21 vjeçare që punon bariste në lokalin ku une shkoj zakonisht.

Ajo thotë se më pëlqen shumë dhe mua gjithashtu.

I dhashë numrin dhe shkruajmë çdo ditë. Deri më tani vetëm e kam puthur.

Ndihem mirë por shqetësohem nëse është e gabuar të përfshihem për shkak të hendekut të moshës.

Përgjigja e DEIDRE: Mos shkoni me ne ate lokal dhe jepini fund edhe lidhjes me gruan e martuar. Kjo është vetëm një mënyrë për të shmangur pasojat. Bisedoni me gruan tuaj. I thoni se doni ta provoni përsëri, ndoshta edhe vetem per hir te djalit tuaj. Ai ka nevojë për babanë. 

(Kosova Sot)

21 orë e 34 minuta më parë
15/12/18