Nuk mund të ndalem së menduari për të bërë dashuri me kunatën time se*ksi

  • A.P /
  • 10 November 2022 - 22:00
Nuk mund të ndalem së menduari për të bërë dashuri me kunatën time se*ksi

Si ta ndaloj veten të fantazoj për kunatën time?

E di që është gabim, por nuk mund të ndaloj së menduari për të bërë dashuri me të.

Unë jam 41 dhe gruaja ime është 38. Jemi të martuar prej pesë vitesh dhe kemi një vajzë dyvjeçare dhe gruaja ime është shtatzënë.

Kunata ime është 33 vjeç. Gruaja ime është e bukur, por kunata ime është diçka tjetër transmeton gazeta "Kosova Sot Online",– e lakuar, seksi dhe e pafytyrë. E kam adhuruar prej vitesh.

Unë e dua gruan time dhe ndihem fajtore për ndjenjat e mia për kunatën time.

Kohët e fundit, shmang të jem aty ku është ajo, pasi filloj të eksitohem kur jam rreth saj.

Po bëhet e vështirë për mua të ndaloj së menduari për të.

Madje kam përdorur foto të saj në rrjetet sociale ndërkohë që kënaqem.

Si të dal nga epshi me të?

Gruaja ime do të ishte e shkatërruar nëse do të dinte për ndjenjat e mia ndaj saj.


(Kosova Sot Online)