Historia e 21-vjeçares të shtang: Bëj seks me dy meshkuj, por … - Dashuri - Kosova Sot
Historia e 21-vjeçares të shtang: Bëj seks me dy meshkuj, por …

Historia e 21-vjeçares të shtang: Bëj seks me dy meshkuj, por …

LETRA:

Ndaj dhomën (dhe shumë herë edhe shtratin) me një djalë, bëj ndonjëherë seks me një tjetër, por jam e dashuruar… me tjetër.

Jam një vajzë beqare, 21-vjeçe dhe ndaj dhomën e kolegjit me një djalë. Ne bëjmë seks shumë herë së bashku, por ai nuk do të kemi një lidhje normale.

Ndonjëherë, kur takohemi rastësisht, bëj seks edhe me një djalë tjetër, por as ai nuk mendoj se do diçka serioze me mua.

Unë jam vërtetë shumë e dashuruar me një tjetër djalë të cilin e kam njohur nga interneti, por nuk jemi takuar asnjëherë.

Ai është 32-vjeç, i martuar me dy fëmijë. Ai dëshiron që të ndahet nga bashkëshortja por ajo e kërcënon se nuk do ta lejoj më të shohë fëmijët.

Jemi mërzitur shumë për këtë fakt. Ai më do mua dhe unë atë, por gjithashtu është një baba shumë i mirë dhe nuk do të ndahet nga fëmijët e tij.

Përgjigjja e DEIDRE

“Ti e ke njohur nga interneti dhe nuk e ke takuar asnjëherë dhe gjithashtu ai nuk është beqar.

Prandaj mos shpreso për diçka që nuk mund të ndodhë mes jush.

Ndalo që bëri seks me djem me të cilët e di që s’mund të kesh diçka serioze, dhe kështu fillo të takosh djem që janë të interesuar për ty e po ashtu pa angazhime”

 (Kosova Sot)

22 orë e 10 minuta më parë
16/12/18