- Dashuri - Kosova Sot
Për ta joshur, pëshpëritni në veshin e majtë

Për ta joshur, pëshpëritni në veshin e majtë

A dëshironi ta joshni dikë me disa fjalë? Vetëm vazhdoni, por mos harroni se pos përmbajtjes së bisedës rëndësi ka edhe mënyra si i ofroheni. Një ekspert thotë se pëshpëritja në veshin e majtë është rruga deri te zemra! Ai thotë: - Ofroni pranë vetes dhe i pëshpëritni në veshin e majtë, sepse në të djathtin ka efekt krejt të ndryshëm. Kur dëshironi ta joshni dikë dhe të ta shtyni të interesohet për ju, buzët duhet t'ia mbani afër veshit të majtë, duke ia 'gudulisur' imagjinatën, duke ia nxitur edhe disa qeliza në sistemin nervor. Zëri juaj do ta shtyjë të mendojë për ju. Njëkohësisht dora juaj e djathtë duhet të jetë e lirë. Nëse dikujt dëshironi t'i drejtoheni në lidhje me ndonjë biznes, pëshpëritni në veshin e djathtë. 

(Kosova Sot)

2 orë e 59 minuta më parë
21/02/19