- Dashuri - Kosova Sot
Pozicionet që nuk duhet t’i bëni me të dashurën tuaj, do ta nervozojë shumë

Pozicionet që nuk duhet t’i bëni me të dashurën tuaj, do ta nervozojë shumë

Intimiteti në shtrat është mjaft i rëndësishëm për çdo çift të cilët duan që ta kenë sa më solide lidhjen.

Por e dini që ka disa pozicione seksuale të cilat e nervozojnë partneren edhe pse jo gjithmonë ua pohon?!

Sipas një studimi të Superdrug Online Doctor, nga një eksperiment në më shumë se 1000 njerëz, të cilët u pyetën se cilat ishin ato pozicione që nuk u pëlqejnë e që i bëjnë nervoz, pjesa më e madhe pohuan se ideja për të provuar pozicione të reja ishte diçka që i vinte në siklet.

Më pas vinte pozicioni 69, e pas tij seksi në këmbë. Pjesa tjetër ndahej mes seksin oral dhe atij anal, duke pohuar se kjo i bën nervozë dhe i vë në siklet.

(Kosova Sot)

6 orë e 6 minuta më parë
19/02/19