Këto gjëra meshkujt i duan në shtrat por druhen t’i kërkojnë - Dashuri - Kosova Sot
Këto gjëra meshkujt i duan në shtrat por druhen t’i kërkojnë

Këto gjëra meshkujt i duan në shtrat por druhen t’i kërkojnë

Në këtë artikull të Women’s Health renditen disa gjëra që meshkujt kanë “turp”, ose stepen para partneres së tyre:

Më pëlqen kur je ti dominuese në shtrat.

Seksi në grup do ishte një eksperiencë e lezetshme.

Do dëshiroja shumë të bënte seks oral tani.

Më pëlqen të jetë agresive dhe kreative.

Më pëlqen kur flet pisët në krevat.

Do doja të bëja seks mes gjoksit të saj, por nuk e pyes dot.

Nuk dua ta përkëdhel dua të bëjmë seks menjëherë.

(Kosova Sot)

4 orë e 42 minuta më parë
17/01/19