Personat e turpshëm më vështirë e gjejnë dashurinë, edhe nëse mundohen shumë. Ja si ta kuptoni kur një person i turpshëm mundohet t'ju pushtojë - Dashuri - Kosova Sot
Personat e turpshëm më vështirë e gjejnë dashurinë, edhe nëse mundohen shumë. Ja si ta kuptoni kur një person i turpshëm mundohet t

Personat e turpshëm më vështirë e gjejnë dashurinë, edhe nëse mundohen shumë. Ja si ta kuptoni kur një person i turpshëm mundohet t'ju pushtojë

ËSHTË SUBTIL

Derisa personi që nuk ka turp nuk e ka problem t'ju buzëqeshë apo ta mbajë shikimin te ju, personin që ka turp rrallëherë e kapni duke qeshur. Personat e turpshëm thjesht nuk mund ta mbajnë shikimin dhe tentojnë të fshihen kur e pëlqeni.

NË FILLIM MUND TË DUKEN TË ÇUDITSHËM

Personat e turpshëm në fillim shpesh flasin marrëzira ose heshtin dhe skuqen. Pasiguria e tyre është aq e fortë sa që duket se me qëllim ju sabotojnë. Për më keq, e dinë saktë se çfarë duan të thonë, por kjo nga goja e tyre kurrsesi të dalë. 

(Kosova Sot)

15 orë e 9 minuta më parë
16/01/19