- Dashuri - Kosova Sot
Gruaja nuk më kënaq në seks,prandaj unë do ta tradhtoj me …(+18)

Gruaja nuk më kënaq në seks,prandaj unë do ta tradhtoj me …(+18)

Një mashkull 34-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, se po vuan për të pasur seks me gruan e tij. Ai ka thënë se nuk ka pasur marrëdhënie seksuale qe disa muaj me gruan dhe se po mendon ta tradhtojë atë, nëse ajo vazhdon ta bëjë këtë gjë.

Më poshtë rrëfimi i tij i plotë:

Gruaja ime nuk dëshiron të bëjë marrëdhënie seksuale me mua, sepse thotë që ajo po përfundon sapo po nisë.

Unë jam 34 vjeçar, ndërsa ajo është 31-vjeçare. Ne jemi të martuar qe pesë vjet dhe ishim të lumtur.

Mirëpo, nuk kemi pasur seks qe disa muaj dhe unë shumë i frustruar për këtë.

Gruaja ime nuk më duron dhe seksi me të zgjat vetëm një minutë.

Unë po vuaj nga derdhja e parakohshme tash e një kohë.

Kam filluar të ndihem paranojak që dëshiron të ketë një marrëdhënie seksuale jashtëmartesore, në mënyrë që të marrë atë që nuk po ma ofron gruaja ime.

Unë nuk dua të flas me të për këtë. Mendoj se do të kënaq veten në shtrat gjatë natës. Koka ime po pëlcet nga kjo.

Përgjigja e psikologes:

Ju duhet të mos shqetësoni shumë për këtë.

Ju po i bëni aq shumë presion vetes sa kjo po e bën problemin edhe më të madh.

Seksi i shpeshtë e ndalon derdhjen, ndërsa nëse nuk keni seks, mund të ketë më shumë problem.

Eksploroni mënyra të tjera që ekzistojnë nga marrëdhëniet seksuale për të kënaqur njëri-tjetrin.

Ju ndoshta do të zgjasni më shumë seksin nëse kjo nuk iu bëhet obsesion.

E-fletëpalosja ime “Dëshiron të zgjatë seksi më shumë?”, ju ndihmon më shumë.

(Kosova Sot)

16 orë e 55 minuta më parë
17/02/19