Nuk është bukuria! Shkenca: Ja tipi i mashkullit që kënaq çdo femër në shtrat - Dashuri - Kosova Sot
Nuk është bukuria! Shkenca: Ja tipi i mashkullit që kënaq çdo femër në shtrat

Nuk është bukuria! Shkenca: Ja tipi i mashkullit që kënaq çdo femër në shtrat

Arritja e kënaqësisë seksuale për një femër nuk është gjithmonë aq e lehtë. Studime të ndryshme kanë treguar se gratë janë shumë komplekse dhe kanë nevojë për faktorë të ndryshëm për të arritur kënaqësi gjatë marrëdhënieve intime. Por të njëjtët studiues kanë identifikuar gjithashtu se cilat janë karakteristikat që duhet të ketë një mashkull që të jetë në gjendje të kënaqë gruan e tij, duke e çuar atë në majën e kënaqësisë … dhe, nuk do ta besoni, nuk ka të bëjë me bukurinë. Atëherë, çfarë lloj mashkulli mund të kënaqë më mirë gratë:

Argëtues

Një burrë që na bën të qeshim edhe nën çarçafë, mund të na bëjë të relaksohemi dhe të pushojmë. Kjo është mënyra më e lehtë për të na bërë të gëzojmë.

Krijues

Mes çarçafëve, ne e dimë, kemi nevojë për krijimtari. Për të çuar një grua në lartësinë e kënaqësisë, duhet të bëjmë një përpjekje të vogël dhe të gjejmë pozicionin që asaj i pëlqen më së miri, ritmin, prioritetet … dhe këto gjëra vetëm një mashkull me një krijimtari të madhe mund të bëjë.

I nxehtë

Natyrisht ne po flasim për një lloj tjetër të ngrohjes, jo atë fizike. Nuk është rastësi që meshkujt e Amerikës Latine janë më të mirat në shtrat …

Besnik

Një burrë që shikon të gjitha gratë që takon dhe që nuk largohet nga aventurat e tij, kurrë nuk do t’i japë gruas së tij sigurinë. E një femër e pasigurtë nuk do ta arrijë kurrë kulmin e kënaqësisë së saj.

I parfumosur

Ne nuk flasim për parfume mbi lëkurë…por që bie erë e freskët dhe e pastër … i sapo larë. Djersa është ndjellëse, ama djersa duhet të jetë në lëkurë të pastër …

(Kosova Sot)

9 orë e 50 minuta më parë
20/01/19