- Dashuri - Kosova Sot
Si e kapa nënën time duke bërë seks me vjehrrin tim

Si e kapa nënën time duke bërë seks me vjehrrin tim

Isha me nënën time sepse ajo erdhi të rrinte me mua kur unë linda fëmijën e dytë, burri im ishte në Gjermani, ndërsa vjehrra ime kishte 6 muaj që kishte vdekur. Kunati ishte sëbashku me familje në Austri. Atë natë kur mbeta vetëm erdhi nëna ime për të ndejt me mua, plaku (vjehrri im) i poshtër erdhi dhe rrinte me mua dhe nënën time. 

Unë shkova në dhomë për të fjetur deri sa nënën e lash tek dhoma e kunatit pasi në dhomën time nuk kishte vend për të gjithë, por kush e dinte se ajo do të ishte nata ma errët në jetën time. Ai qeni plak ma preku moralin dhe gjithcka ma mori ftyrën, e zura duke bërë seks me nënën time, por nëna ime nuk kishte fai pasi ajo nuk dinte as si të bërtise sepse i vinte turp nga komshijtë aty.

Ajo me dhunë kishte pranuar seksin, vjehrri im ishte bërë tapë në një lokal fshat dhe nuk e dinte se çfarë po bënte. Thirrëm policinë dhe ata erdhën menjëherë, e morën vjehrrin tim dhe e çuan në komisariat dhe më pas nuk e di se çfarë u bë me fatin e tij, ndërsa sa herë ta shoh nënën time me vjen keq sot e kësaj dite.

(Kosova Sot)

23 orë e 24 minuta më parë
21/02/19