Shën Valentin, 5 këshilla për mbrëmjen perfekte 0 19 - Dashuri - Kosova Sot
Shën Valentin, 5 këshilla për mbrëmjen perfekte 0 19

Shën Valentin, 5 këshilla për mbrëmjen perfekte 0 19

1) Kuzhinë “MonAmour” – Të gatuarit ndihmon në gjetjen e pasionit të dikurshëm. NëShën Valentin të ndani punët e kuzhinës me partnerin ndihmon në rigjallërimin e marrëdhënies, sepse mundëson një adrim të vazhdueshëm dhe jetimin e emocioneve të reja.

2) Hapini vend pjatave të para – Për të gjetur bashkëpunimin mes partnerëve, duhet t’i dedikoheni përgatitjes së pjatave të para duke bashkuar punën e burrit me krijimtarinë e gruas.

3) Të fiksuar pas çokollatës – Sigurisht që miti i çëkollatës nuk bie, por për tëndryshuar duke marrë të njëjtin efekt afrodiziak, hapini vend frutave. Ato mund t’i përdorni në të gjitha pjatat, madje edhe tek ëmbëlsirat.

4) I love Mediterranea – Të zgjidhni të hani një darkë të bazuar mbi dietën mesdhetare është idealja, sepse ekzaltohen shijet e të dyve.

5) Natë romantike – Sfondi muzikor është thelbësor gjatë Shën Valentinit. Hiquni pluhurin muzikave që tregojnë historinë e çiftit tuaj, sjell magji dhe më shumë romanticitet në këtë mbrëmje.

(Kosova Sot)

11 orë e 16 minuta më parë
10/12/18