Çfarë dëshirash kanë meshkujt në shtrat, dhe a i shprehin? - Dashuri - Kosova Sot
Çfarë dëshirash kanë meshkujt në shtrat, dhe a i shprehin?

Çfarë dëshirash kanë meshkujt në shtrat, dhe a i shprehin?

Meshkujt kanë dëshirat dhe fantazitë e tyre seksuale dhe në shumicën e rasteve nuk mjafton vetëm që partnerja të jetë e bukur apo të ktë një trup të tonifikuar për ta bërë atë për vete, por janë edhe disa faktorë të tjerë të rëndësishëm.

Më poshtë po listojmë se çfarë vlerësojnë më shumë meshkujt në seks:

1. Dëshira e femrës për të eksperimentuar Meshkujt duan herë pas herë të eksperimentojnë në seks, të provojnë pozicione si dhe vende të reja dhe një femër e cila është e gatshme të eksperimentojë bashkë me të, sigurisht që ndez dëshirën e tij seksuale.

2. Kur femra merr drejtimin nën kontroll Meshkujve ju pëlqen herë pas here të udhëhiqen nga femrat në seks dhe vet të jenë pasivë duke shijuar lëvizjet dhe veprimet e partneres së vet. Një femër që ka iniciativë në shtrat e bën gjithnjë një mashkull për vete.

3. “Paturpësia” e femrës Një mashkull çmendet pas një femre e cila është e “paturpshme” në seks dhe e cila nuk kompleksohet as nga trupi i saj dhe është e gatshme të “luajë” seksualisht me partnerin dhe të improvizojë skena seksuale duke e befasuar atë.

(Kosova Sot)

22 orë e 39 minuta më parë
11/12/18