4 mënyrat “interesante” që do të përmirësojnë jetën tuaj në shtrat - Dashuri - Kosova Sot
4 mënyrat “interesante” që do të përmirësojnë jetën tuaj në shtrat

4 mënyrat “interesante” që do të përmirësojnë jetën tuaj në shtrat

Puna, fëmijët dhe kërkesat e jetës së përditshme ndoshta vënë pengesa në jetën tuaj seksuale. Por mos harroni se seksi është i rëndësishëm për shëndetin tuaj fizik dhe mendor.

Pra, përdorni mënyra të zgjuara për të intriguar partnerin tuaj dhe për të arritur rezultatin e dëshiruar: 

Jini më spontan

Mos lejoni që seksi të bëhet pjesë e rutinës. Përfshini partnerin tuaj në një takim erotik herë pas here që nuk e keni përdorur deri tani.
Përqëndrohuni në paralojë

Nuk ka receta në seks. Nëse jeni mësuar me një mënyrë specifike, ndryshoni skenarin. Jepni më shumë kohë paraprake dhe mos u ngutni. Relaksohuni dhe kënaquni me të.

Vendosni imagjinatën tuaj në punë

Eksploroni anën tuaj “të padukshme”. Mos bëni gjëra që nuk dëshironi, por eksperimentoni me atë që ju dhe partneri juaj dëshironi. Përderisa ka ndershmëri dhe dëshirë të përbashkët, nuk ka gabime në seks.

Tregoni partnerit tuaj se çfarë ju pëlqen

Mënyra më e sigurt, më e zgjuar dhe më e shpejtë për të përmirësuar jetën tuaj seksuale është të komunikoni me partnerin tuaj hapur.

(Kosova Sot)

19 orë e 1 minuta më parë
11/12/18