Histori erotike +18 / Bëmë seks të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij… s’mundet - Dashuri - Kosova Sot
Histori erotike +18 / Bëmë seks të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij… s’mundet

Histori erotike +18 / Bëmë seks të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij… s’mundet

Një histori nga ato që nuk i dëgjon shumë në Shqipëri. Mirëpo, në vende të tjera të botës janë të zakonshme aq sa eksperiencat dhe fantazitë seksuale mund të prekin dhe shëndetin e familjes.

Një rrëfim i një gruaje 30-vjeçare tregon për lidhjet e hapura që zgjedhin disa çifte.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe në një familje ku burri i ofron gruas të bëjnë seks së bashku me një çift tjetër.

Këtë eksperiencë ata e provuan vetëm një herë. Por gruaja e tij tani bën seks me çiftin pa dijeninë e burrit.

Ja çfarë i rrëfen ajo psikologes së The Sun…

Letra e gruas:

“Jam 30 vjeçe dhe jam e martuar prej 5 vitesh, madje kemi edhe një djalë 6 vjeç. Unë kam pasur një raport shumë të mirë me bashkëshortin tim dhe gjithmonë kemi qenë të hapur për eksperienca të reja. Një ditë na vijnë në shtëpi një çift që i kishim të njohur.

Në bisedë e sipër vendosëm të provonim një eksperiencë të re seksuale, duke bërë seks të katërt. Shkuam në një hotel dhe kaluam një ditë shumë të bukur me njëri-tjetrin. Por këtë e bëmë vetëm një herë dhe më pas vazhduam të ruajmë lidhje normale me ta.

Një ditë më shkruan burri i shoqes dhe më thotë se donte të bënte seks me mua por pa e varrë vesh njeri tjetër. Unë në fillim e kundërshtova por më pas më pëlqeu ideja. Pasi u takuam bëmë seks dhe kështu vazhdojmë ende.

Por të njëjtën ofertë ma bëri edhe gruaja e tij por në këtë rast burri i saj e dinte. Tani unë bëj seks edhe me shoqen edhe me burrin e shoqes, ndërkohë që bashkëshorti im nuk e ka idenë për këtë gjë”.

Përgjigja e psikologes:

“Bëtë çfarë bëtë tani duhet të tërhiqesh. Kjo është një lojë shumë e rrezikshme për seksualitetin tënd e sigurish edhe për familjen. Hiq dorë sa je ende në kohë”.

(Kosova Sot)

11 orë e 36 minuta më parë
10/12/18