Pyeteni për grupin e gjakut: Nëse ka grupin B, e gjithë bota është juaja - Dashuri - Kosova Sot
Pyeteni për grupin e gjakut: Nëse ka grupin B, e gjithë bota është juaja

Pyeteni për grupin e gjakut: Nëse ka grupin B, e gjithë bota është juaja

Grupi i gjakut paraqet vulë të fortë gjenetike që trashëgohet nga prindërit. Ka ndikim në përjetimin e emocioneve dhe si funksionojmë në lidhjen në dashuri.

GRUPI I GJAKUT 0

Femra me grupin 0 nga mashkulli i saj pret lumturi dhe butësi. Ka dëshirë të martohet dhe të krijojnë familje. Marrin pjesë edhe në ndërtimin e karrierës së burrit. Meshkujt me grupin 0 janë shumë të interesuar për femrat, aktivë në atë qasje prandaj femrat shpejtë i dallojnë. E keqja e tyre është s mund të tradhtojnë.

GRUPI I GJAKUT A

Femrat dhe meshkujt me grupin e gjakut A janë demokratë në lidhje, respektojnë partnerin dhe cilësitë. Femra me këtë grup është nëna që përkrah fëmijët, por edhe kërkon shumë prej tyre. Meshkujt në shikim të parë nuk interesohen aq për femrat, i dallojnë në shtigjet e gjata. Cilësia e tyre më e madhe është se janë shumë të përkushtuar për familjen.

GRUPI I GJAKUT B

Femrat me grupin B në dashur presin lumturi, kënaqësi, vëmendje. Ndoshta kërkojnë shumë, përndryshe janë të përkushtuara për familjen. Meshkujt femrat i respektojnë në mënyrë specifike. Atë femër që e zgjedhin ia ofrojnë botën në pëllëmbë të dorës. E trajtojnë si një mbretëreshë.  

(Kosova Sot)

18 orë e 59 minuta më parë
14/12/18