Si të zgjasim marrëdhënien në krevat: Nga performanca te shijimi (Video) - Dashuri - Kosova Sot 
Si të zgjasim marrëdhënien në krevat: Nga performanca te shijimi (Video)

Si të zgjasim marrëdhënien në krevat: Nga performanca te shijimi (Video)

Kjo video ka këshilla praktike se si të zgjasim marrëdhënien në dhomën e gjumit.

Elementi kryesor ështe ndryshimi i fokusit: nga performanca apo rezultati në kënaqësi dhe shijim.

(Kosova Sot)

23 orë e 5 minuta më parë
21/03/19