Zbulimi i fundit, ja pozita e re që po i çmend çiftet

  • 12 prill 2019 - 16:20
Zbulimi i fundit, ja pozita e re që po i çmend çiftet

Seriali “Game of Thrones” është një prej shfaqjeve më pikante në televizion. E përderisa sezoni final është shumë pranë prezantimit, nuk është për t’u befasuar seseritë e George R. R. Martin shërbejnë edhe si inspirim. Çiftet janë çmendur për pozitën e seksit “GoT” – përfshirë “Iron Throne”.

“Iron Throne” është pozita e përsosur për femrat që pëlqejnë të janë në kontroll – pikërisht sikurse Cersei. Në rrotullimin e prapë si një kauboje nga prapa, zonjat inkurajohen që të kthehen nga partneri i tyre para se të vendosen sipër.

Të dashurve të tyre munden t’ju ofrojnë një vallëzim në prehër, para se të ulen poshtë në ta. Përderisa ajo ulet poshtë në karrige, duart e tyre janë të lira për të eksploruar në secilin vend përderisa kënaqen. Ekspertët e seksit te “Cosmopolitan” së fundmi kanë treguar se si ta aplikojnë pozitën. Ata kanë shpjeguar: “Uleni partnerin tuaj dhe ia dëshmoni se kush është trashëgimtari i ligjshëm fronit.

Me këmbët në dysheme kontrolloni thellësinë dhe shpejtësinë, si një mbretëreshë e vërtetë që jeni. Nëse dëshironi, përse mos të përfshini edhe ndonjë lodër.

Një vibrator në formë të plumbit është opsion i mirë. Femrat po ashtu duhet t’i inkurajojnë partnerët e tyre që të përkëdhelin zonat e tyre erogjene derisa kënaqen. Kjo mundet t’ju sjellë një orgazëm edhe më intensiv – dhe mundet t’ju bind që të provoni edhe një pozitë nga “GoT” për më shumë argëtim.

(Kosova Sot)