7 gjërat e mrekullueshme që përjetojmë kur biem në dashuri

  • 12 gusht 2019 - 12:08
7 gjërat e mrekullueshme që përjetojmë kur biem në dashuri

Në momentin që kuptojmë se kemi rënë në dashuri, asgjë nuk duket si më parë.

Fillojmë të ndiejmë flutura në stomak dhe humori na prishet edhe nga pakënaqësia me e vogël që mund të na sjellë gjysma jonë më e mirë.

Gjithçka na duket ndryshe dhe fillojmë t’i shikojmë gjërat nga një tjetër këndvështrim… I trajtojmë me më shumë qetësi dhe maturi e bëjmë më shumë lëshime pasi ndjenja që na ka pushtuar na bën të tregohemi të butë me të tjerët.

E kundërta e kësaj ndodh kur jemi të mërzitur me personin që i jep kuptim jetës sonë.

Këto janë disa prej këtyre përjetimeve të “magjishme”:

1.Ju filloni të ndryshoni për mirë Në momentin që jeni i dashuruar, ju filloni ti përjetoni gjërat në mënyrë pozitive. Kjo ju lejon të eksperimentoni më shumë me veten.


2.Mrekullia dhe magjia fillojnë të bëhen të vërteta Mrekullia dhe magjia janë dy gjëra të cilat i dëgjojmë në përralla. Por sapo bini në dashuri, përralla kthehet në realitet dhe këto dy gjëra të bukura ndodhin realisht.’);

3.Ju bëheni më produktivë në punë Dashuria të bën të jesh me i lumtur, dhe kur je i lumtur, je dhe produktiv dhe i përqendruar në punë. Kjo do ju bëjë edhe ju të ndiheni mirë, sepse do rrisni performancën tuaj.’);

4.Ju bëheni ëndërrimtar Pasi keni gjetur dashurinë e jetës, filloni të imagjinoni vazhdimin e jetës, me partnerin tuaj. Kjo ju bën të lumtur, të kënaqur dhe më të motivuar, që ëndrrat ti bëni realitet.’

5.Për ju, dashuria është në ajër Kjo është e vërtetë. Ju filloni të ndjeni dashuri ngado. Bëheni pozitivë, energjikë dhe të lumtur.

6.Perceptimi yt shkon drejt jetës Kur jeni të mbushur me ndjenja pozitive, papritmas ju filloni ti perceptoni gjërat ndryshe.

7.Ju jetoni të lumtur Nëse gjithçka ju bën të lumtur, ju gjeni lumturinë tuaj, në çdo gjë të vogël. Gjithmonë ka buzëqeshje në fytyrën tuaj.

(Kosova Sot Online)