Zbuloni se çfarë tregon për ju rrethi që zgjidhni

  • 13 gusht 2019 - 18:17
Zbuloni se çfarë tregon për ju rrethi që zgjidhni

Si në Lindje ashtu edhe në Perëndim rrethi ka një vlerë të përqendrimit dhe plotësisë dhe shprehjes së egos sonë më intime. Në këtë artikull do t’ju ofrohen 6 imazhe të ndryshme dhe gjithçka që duhet të bëni është të imagjinoni veten brenda tij; zgjidhni me kujdes të mos mendoni shumë për të dhe supozoni se çfarë do të thotë me të vërtetë zgjedhja juaj.

 Rrethi nr.1

Shikoni nga afër mënyrën e tërheqjes së këtij rrethi. Një pjesë më e madhe për tu bërë më e hollë dhe nuk është e mbyllur por e hapur. Kjo zgjedhje ju tregon si një person që gjithmonë do që të përmirësoheni. Jeta juaj është një kërkim për përsosmëri, edhe nëse e dini që shpesh është shumë e vështirë ta arrish atë. E juaja është gjithashtu një rrugë e vetmuar: ju jeni shumë të përqendruar në veten tuaj dhe kjo nuk dëshiron shpërqendrime të çdo lloji. Ju jeni rigoroz dhe kokëfortë, nëse vendosni diçka në kokën tuaj zakonisht e bëni atë.

Rrethi nr.2

Ky rreth që keni zgjedhur është i vetmi që paraqet elemente brenda dhe jashtë. Edhe ajo nuk është e mbyllur, por e hapur. kjo do të thotë që ju jeni një person që nuk keni frikë nga ajo që është e ndryshme, nga ajo që është tjetër. Kjo është e mundur vetëm sepse jeni në qendër të mirë të vetvetes. Personaliteti juaj është i fortë, aq sa ju lejon të përballni veten me çdo lloj realiteti të jashtëm. Ju jeni pra një mik i mirë, një person i besueshëm dhe madje edhe kurioz. Mos konsideroni asgjë të huaj për ju në lidhje me njerëzimin.

Rrethi nr.3

Në qendër të rrethit që ju preferuat për të tjerët ekziston një pemë, kuptimi simbolik i së cilës është i paqartë. Pema është ajo që i ka rrënjët thellë në tokë, por pastaj ngrihet drejt qiellit në degë të shumta. Pema është familja juaj, rrjeti i marrëdhënieve me të cilat ju rrethoni veten dhe që është jetike për ju, në qendër të jetës suaj. Ju jeni të lidhur me origjinën tuaj dhe nuk do t’i harroni kurrë. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë se jeni statik. Degët e pemës janë frytet e angazhimit tuaj, të cilat shtrihen shumë larg vendit ku filluan.

Rrethi nr.4

Në qendër të këtij rrethi, i cili është i preferuari juaj, ka një lule zambak uji. Lulja e zambakut ka karakteristikën e paraqitjes shumë të brishtë, por për të qenë në gjendje t’i rezistojë çdo kushti të motit. Si lulja e zambakut, edhe ju jeni: ju mund të dukeni të brishtë, por në realitet ju keni forcën e shkëmbit. Ju e keni forcuar atë përmes vuajtjes dhe vështirësisë, të simbolizuar nga shumë shtresa të rrethit. Tani jeni në gjendje të duroni shumë gjëra me një buzëqeshje, të vetëdijshëm pasi jeni që gjithçka rrjedh dhe gjithçka kalon.

Rrethi nr 5

Rrethi që keni zgjedhur është kompakt dhe i mbyllur, nuk ka elementë të jashtëm dhe duket shumë i fortë. Ky është personaliteti juaj: i përcaktuar mirë, i qartë, i paaftë për të ngjizur jetën, përveç si një rrugë që shkon gjithmonë përpara pa shpërqendrime. Ju jeni një person i gjallë që pëlqen të ketë përvoja të ndryshme, por që kurrë nuk e humb shikimin për vlerat e tij. Për këtë arsye ju qëndroni besnikë ndaj njerëzve që keni dashur dhe që gjithmonë kanë qenë pjesë e jetës tuaj, por gjithashtu jeni në gjendje të krijoni marrëdhënie të reja që pasurojnë rrethin tuaj.

Rrethi nr 6

Ky rreth kaq kaotik duket një gjë mbi të gjitha: nevoja për të dalë nga modelet fikse dhe për të evoluuar lirshëm, pa kufij. Kështu që ju jeni, jokonformist, i hapur për të ndryshuar, gjithmonë në kërkim të ideve të reja. Urreni ata që përpiqen t’ju lidhin, ata që përpiqen t’ju detyrojnë të respektoni rregullat që nuk i ndjeni tuajat. Ju jeni një revolucionar, i aftë të revolucionarizojë jetën e atyre që janë përreth jush.

(Kosova Sot Online)