Do të befasoheni: Në këtë qytet nuk bëjnë marrëdhënie, arsyeja e habitshme

  • 21 gusht 2019 - 18:46
Do të befasoheni: Në këtë qytet nuk bëjnë marrëdhënie, arsyeja e habitshme

Qyteti ku bëhet më pak s eks në Britaninë e Madhe është ndodhet në West Yorkshire.

Një studim i 725 qyteteve, zbuloi se njerëzit që jetojnë në Batley shpenzojnë shumë pak për kënaqësinë e tyre s eksuale.

Shitjet e lodrave e rotike në kete qytet jane pothuajse zero, shkruan Mirror.

Ironikisht qyteti është vendlindja e këngëtarit të kenges “Addict To Love”, Robert Palmer.

Sondazhi gjetu se njerëzit në Dagenham shpenzojnë më shumë për kënaqësinë e tyre s eksuale sesa kudo tjetër në Mbretërinë e Bashkuar. Ata bjenë më shumë v ibratorë se në çdo qytet tjetër dhe ishin të dytët për artikujt e “s eksit”.

(Kosova Sot Online)