Hulumtimi për seksin kthehet me një gjetje bumerang

  • 09 shkurt 2020 - 08:36
Hulumtimi për seksin kthehet me një gjetje bumerang

Hulumtimet tregojnë se gjatë marrëdhënies në pozicionin misionar penisi merr formën e një bumerang.

Raportet nuk janë aq serioze, megjithëse të gjitha bazohen në kërkime të përpikta dhe ato pa ndryshim na bëjnë të buzëqeshim, raporton “Mirror”.

Një studim shumë të kujdesshëm (i bërë për herë të parë 20 vjet më parë) për formën që penisi merr gjatë seksit në pozicionin misionar.

Imazhi u bazua në ilustrimet në librat e teksteve mjekësore të cilat tregojnë penisin në një kënd të qëndrueshëm prej rreth 30-40 gradë. 

Edhe Leonardo da Vinci kishte imagjinuar të njëjtën gjë në vizatimin e tij The Copulation, transmeton lajmi.net.

Gjatë seksit penisi i drejtë i ngritur bëhet në formë bumerang! Si e demonstruan studiuesit?

Ata thonë se qëllimi i tyre ishte të zbulojnë nëse marrja e imazheve (skanimet MRI) të organeve gjenitale mashkullore dhe femërore gjatë koitusit është e mundur dhe … nëse idetë e mëparshme dhe aktuale për anatominë gjatë marrëdhënieve seksuale dhe gjatë zgjimit seksual të grave bazohen në supozime apo në fakte.

Gjetjet kryesore, bazuar në 13 eksperimente të kryera me tetë çifte dhe tre gra beqare, ishin që gjatë marrëdhënieve seksuale në pozicionin misionar penisi merr formën e një boomerang dhe së dyti që gjatë zgjimit seksual madhësia e mitrës nuk rritet.

Sa ka rëndësi që në pozitën misionare penisët e burrave të marrin formën e një bumerang?

Për burrat, ndoshta ka shumë rëndësi. Analiza e kërkimeve në Google zbuloi se burrat janë më të shqetësuar për penisin e tyre sesa mushkëritë, mëlçia, këmbët, veshët, hundët, fyti dhe truri të kombinuara.

(Kosova Sot Online)