S*ks në kohën e Koronavirusit, udhëzues se çka lejohet e çka jo!

  • 23 mars 2020 - 15:10
S*ks në kohën e Koronavirusit, udhëzues se çka lejohet e çka jo!

Prostitutat duhet të kalojnë në internet

Departamenti i Shëndetit në New York ka krijuar një udhëzues se si të shmangni infeksionin e koronës gjatë seksit. Seksi në grup duhet të shmanget. Autoritetet tregojnë gjithashtu se çfarë duhet të bëni para dhe pas masturbimit.

Kujdes i veçantë këshillohet në kohën e pandemisë koronavirus edhe  sa i përket seksit. Kjo është arsyeja pse Departamenti i Shëndetit në New York ka hartuar një udhëzues për marrëdhënie seksuale të sigurta, shkruan blick.ch 

Për të mos u infektuar askund, autoritetet rekomandojnë të bëni seks me një person shumë specifik: "Ju jeni partneri juaj më i sigurt seksual", thuhet në fletën udhëzuese. Masturbimi nuk çon në përhapjen e patogjenit - të paktën nëse lani duart dhe ndonjë lodër seksi me sapun dhe ujë për 20 sekonda para dhe pas.

Prostitutat duhet të kalojnë në internet

Nëse kjo nuk është e mjaftueshme: "Partneri tjetër i sigurt është dikush me të cilin jetoni", sugjerojnë kompetentët. "Kontakti i ngushtë - përfshirë seksin - me një grup të vogël njerëzish ndihmon në parandalimin e përhapjes së Covid-19".

Seksi me të huajt jashtë familjes duhet të shmanget. Këshillohet gjithashtu që të shmangni seksin në grup. Agjensia ka një lajm të mirë dhe të keq për të gjithë të dashuruarit.

E keqja: ndalimi i puthjes! Sepse kjo do të transmetojë virusin.

 Lajmi i mirë: virusi ende nuk është zbuluar në spermatozoidë.

Agjensia gjithashtu ka një zgjidhje për punonjësit e seksit: cybersex! "Takimet nëpërmjet online, ndarjet ose bisedat mund të jenë zgjidhje për ju."

(Kosova Sot Online)