“Dyshoj se më tradhton”, 10 rregulla si të zbuloni një tradhti

  • 19 maj 2020 - 10:35
“Dyshoj se më tradhton”, 10 rregulla si të zbuloni një tradhti

Doni të zbuloni një tradhti? Kjo nuk është një punë e thjeshtë, megjithatë ka disa truke për të kuptuar nëse partneri mund të ketë (ose kishte) një tjetër prapa nesh dhe gjithmonë është mirë të mbështeteni në shqisën tuaj të gjashtë femërore.

Këtu janë 10 shenja që mund të jenë të dobishme për të na nxitur të hetojmë më thellë.

Ndryshimi i pashpjegueshëm i sjelljeve

Një çift bazon veprimet e tij mbi komunikimin dhe përvojat e përditshme, në mënyrë që kjo sjellje të lejojë të parashikojë dhe të kuptojë sjelljen e tjetrës. Por kur dikush vëren një sjellje anormale, ky fakt tashmë sugjeron një pyetje që, mes listës së përgjigjeve, mund të përmbajë pabesi si një element me ndikim.

Shqetësohet për paraqitjen

Njerëzit të cilët janë çift e dinë se si partneri kujdeset për imazhin. Megjithatë, kur vëreni një qëndrim disi të ekzagjeruar në kujdesin e imazhit ose në tërheqjen e vëmendjes ndaj pamjes, ekzistojnë disa mundësi dhe një mund të lidhet me pabesinë. Kjo është për shkak se ky veprim kërkon nevojën për të tërhequr vëmendjen e të dashurit.

Aktivitete jo normale

Ndjeshmëria me atë që një person bën ose nuk bën është një nga elementet më të njohura në një marrëdhënie dhe të gjithë e dinë se çfarë aktiviteti i pëlqen apo nuk i pëlqen partnerit. Ndryshimet do të tregonin një interes të veçantë në këtë aktivitet të ri dhe ndër arsyet që mund të kishte pabesi. Në këtë rast mund të filloni të pyesni veten: “A po më mashtron mua?”.

Miq të rinj

Nuk duhet të jetë një arsye për dyshimin përveç rasteve kur këto qarqe të reja miqsh nuk janë të përbashkët, kështu që çifti nuk mund të marrë pjesë së bashku në situata të ndryshme. Ka edhe nga ata që shmangin sa më shumë që të jetë e mundur që miqtë e tyre të njohin partnerin e tyre, nga frika se dikush po flet shumë.

Kontroll i tepërt i celularit

WhatsApp, rrjetet sociale dhe e-mail nuk janë të arritshme. Të pabesët janë shumë të kujdesshëm që gjithmonë t’i mbyllin. Nuk lënë kompjuterin ndezur me dritare të hapura të chat. Telefonin celular e marrin dhe në banjo. Mos harroni se bisedat në rrjetet sociale mund të fshihen, por është e vështirë të jesh gjithnjë i vëmendshëm.

Si të zbuloni një tradhti përmes teknologjisë

Në këtë rast është mirë ta bëni nëse keni diçka më shumë se vetëm një dyshim. Ka aplikacione online që mund të përdoren, por që janë mjaft të shtrenjta. Ndër më të njohurit janë Find my phone dhe iSpyoo.

Elementet e dyshimta

Është e qartë se çdo lloj marrëdhënie lë gjurmë. Disa nuk janë të dukshme, si në rastin e puthjeve, por të tjerët janë të dukshme, të tilla si kartëmonedha, bileta, kujtime të vendeve, rroba apo ndonjë lloj objekti që nuk ka arsye të jetë në një vend që është tipik i çiftit. Prania e tyre nënkupton se ka pasur një takim me një person tjetër dhe elementi i gjetur do të sugjerojë natyrën e marrëdhënies.

Qëndrimi në mbrojtje

Nëse del se një mik i ndërsjellë është tradhtuar, duke komentuar situatën ai do ta mbrojë, duke ulur rëndësinë e aktit të pabesisë me shprehjen klasike “nuk kishte një martesë e lumtur”.

Ndryshime të papritura

Ndryshimet relativisht radikale në mënyrën e veshjes, duke treguar një interes të papritur në fushën e modës, festivalin aktual ose videogames më të shkarkuara në rrjetet sociale.

Shprehje të reja

Nëse partneri fillon të përdorë shprehje dhe fjalë që nuk i kishte thënë më parë, mund të jetë një shenjë se ai i ka dëgjuar nga dikush që e ka takuar në fshehtësi të madhe.

(Kosova Sot Online)