“Nuk më kënaq s*ksi me gruan, tre herë në ditë bëj…”, 51-vjeçari i shqetësuar, tani po përballet me…

  • A.P /
  • 31 korrik 2020 - 23:49
“Nuk më kënaq s*ksi me gruan, tre herë në ditë bëj…”, 51-vjeçari i shqetësuar, tani po përballet me…

“Jetoj vetëm me gruan dhe jeta jonë s*ksuale nuk është ajo që ishte sepse unë shoh shumë pòrnò. Ne jemi të martuar prej 26 vitesh dhe djemtë tanë janë larguar nga shtëpia. Ne jemi të dy 51-vjeçarë dhe pas shumë kohësh bashkë, nuk pres që s*ksi të jetë aq i çmèndur sa më parë. Ne bëjmë marrëdhënie s*ksuale çdo dy javë dhe nuk është aq kèq.

Pròblemi është se kënaqem më shumë duke parë porno se në krevat me gruan time. Ndonjëherë, shoh pòrnò më shumë se tre herë në ditë, gjë e cila ndikon tek performanca ime në krevat. Si të ndaloj?”

Deidre: Nuk është e lehtë sepse ata përdorin algoritme për t’ju tërhequr dhe ju jòshin që të shikoni pornografi, gjë që rrit efektin e mpirjes në përgjigjet tuaja për seksin në jetën reale.

Ju mund të keni nevojë për shumë vullnet që të ndihmoni veten duke bllòkuar faqet pòrnògrafike në celular dhe kompjuter.

(Kosova Sot Online)