Tre gjërat që meshkujt i duan çdo ditë, por pak gra e dinë këtë

  • E.K /
  • 03 shtator 2020 - 08:32
Tre gjërat që meshkujt i duan çdo ditë, por pak gra e dinë këtë

Asnjë mashkull nuk do të ketë guximin t’i tregojë dobësitë e tij. Por e vërteta është se edhe ky “duke qenë i vështirë” kërkon vëmendje të veçantë. Përveç hapësirës së tij, duhet të keni kohën tuaj për të përfunduar aktivitetet e tij. Në të njëjtën mënyrë që gruaja ka nevojë për kohë vetëm për vete, aq shumë për t’u shoqëruar me miqtë, për të bërë një sport që i pëlqen apo për çdo aktivitet tjetër të përditshëm.

Nëse respektoni këto hapësira, marrëdhënia juaj gjithmonë do të jetë e mbushur me motivim. Duke kujtuar se ne besojmë se burrat dhe gratë kanë të drejta të barabarta dhe kurrë nuk do të mbështesim asnjë diskurs të gjinisë seksiste. Ata thonë se gratë gjithmonë kanë nevojë për shoqëri, por në aspektin e mungesës, gjërat nuk janë shumë të ndryshme për burrat.

Të ndiejnë se nuk janë vetëm

Megjithëse shumë prej tyre nuk kanë guximin ta pranojnë, por gratë janë shumë më të nevojshme. Planifikoni së bashku një udhëtim për t’u relaksuar, shkoni në vende të ndryshme. Sillni përvoja të reja për të pasur kujtime të reja të mira. Mos e lini marrëdhënien të bjerë në rutinë. Do të jetë një domosdoshmëri për të dy.

Kuptimi dhe durimi

Shumica e meshkujve thonë se në mesin e karakteristikave që kërkojnë tek një grua është mirëkuptimi. Nëse ky është një udhëtim në fundjavë ose një punë për të bërë në shtëpi, gjinisë mashkullore, nuk i pëlqen që gruaja e tyre nuk ka ndjenjën se nuk po bëjnë më të mirën.

Të jesh i përulur është të mendosh dhe të vendosësh veten në këpucët e personit tjetër. Arsimi i mashkullit është krejtësisht i ndryshëm nga juaji, ai nuk mendon si ti. Megjithëse ky skenar ndryshon gjatë viteve, ku mashkulli nuk di se si të bëjë pothuajse asgjë në shtëpi ose të pretendojë se nuk e di se si ta bëjë këtë. Pra, përpiquni të bashkëpunoni me të, madje edhe me durim duke i mësuar disa gjëra që për fat të keq ai nuk i njeh, është më mirë se të ankohet, të grindet ose t’u ankohesh shokëve të tij.

Të dy kanë nevojë për kohë dhe hapësirë

Një nga arsyet më të mëdha për përfundimin e marrëdhënieve është monotonia. Një burrë thjesht e urren të bëtë të njëjtën gjë çdo ditë, sepse ai ka nevojë për kohë për të bërë diçka vetëm për interesin e tij, që mund të jetë një sport apo një aktivitet shoqëror, si pirja e birrës në fund të ditës së tij të punës.

Pra, nëse mashkulli ndjen edhe dëshirën për të qëndruar në shtëpi dhe të luajë në playstation ose thjesht të shikojë një lojë futbolli ose një garë, pse nuk fillon të shikosh edhe ti gjërat e tij të preferuara dhe kështu mund të argëtoheni së bashku.

(Kosova Sot Online)