E gjeni veten? Këto 6 shenja horoskopi janë shumë tekanjoze dhe nuk binden lehtë!

  • G.G /
  • 17 shtator 2020 - 13:19
E gjeni veten? Këto 6 shenja horoskopi janë shumë tekanjoze dhe nuk binden lehtë!

Luani
Shenja më tekanjoze!
Luani meriton kurorën si shenjë shumë tekanjoze në dashuri. Personaliteti i tyre është shumë sipërfaqësor dhe kjo shpjegon vështirësitë e kësaj shenje për të gjetur një partner në standardet e larta që kanë vendosur.

Demi
Standarde jashtëzakonisht të larta. Njihen për prakticitetin e tyre, prandaj të tjerët e injorojnë anën e tyre sipërfaqësore. Njerëzit e kësaj shenje mund të jenë makth për të tjerët sepse kanë kërkesa të vështira për t’u plotësuar, por edhe kanë tendencën të jenë të mbyllur.

Shigjetari
Shumë precizë! Njerëzit e kësaj shenja kanë shumë frikë nga përkushtimi te partnerët e tyre. Shigjetarët nuk e japin zemrën lehtësisht dhe janë shumë precizë tek ajo çfarë kërkojnë te personi që zgjedhin.

Gaforrja
Shumë selektive!Kjo shenjë idealizon gjithçka dhe përfshihet shumë në ndjenja. Për ta është e vështirë si të lidhen me dikë, ashtu edhe të ndahen prej tij.

Binjakët
Shumë kërkues! Binjakët ëndërrojnë të njohin dikë si vetja. Njerëzit që nuk përmbushin kërkesat e tyre, nuk
meritojnë asnjë sekondë nga koha e binjakëve. Në thelb, Binjakët e kanë të thjeshtë t’i largojnë njerëzit që nuk pëlqejnë, pa e vrarë shumë mendjen.

Peshqit
Nuk bëjnë kompromise! Peshqit nuk janë njerëz që i pëlqejnë lidhjet, sepse shqetësohen për mungesën e lirisë me të cilën
mund të përballen gjatë lidhjes. Ata lidhen vetëm kur kanë rënë kokë e këmbë në dashuri, por fshihen pas kërkesave të tyre për t’i shmangur lidhjet, domethënë s’e kanë problem t’i tregojnë tekat. 

(Kosova Sot Online)