Shpreheni çdo ditë dashurinë ndaj njerëzve që ju interesojnë…

  • E.K /
  • 22 shtator 2020 - 08:50
Shpreheni çdo ditë dashurinë ndaj njerëzve që ju interesojnë…

Thonë se gjëja më e vështirë është të humbasësh një prind. Mund të them se nuk është kështu … Gjëja më e keqe është të humbasësh një fëmijë. Dikush që ishte i vogël dhe e pe që të rritej nga dita në ditë. Dikush që e ke mësuar të ecë dhe të flasë.

Është gjëja më e keqe që mund t’i ndodhë çdo personi. Ai më dha shumë gëzim. Kjo ishte e gjitha për mua. 16 vitet gjatë të cilave isha babai i tij më mësuan të dua pa kushte. Ne duhet të ndalemi dhe të jemi mirënjohës për fëmijët tanë dhe fëmijët duhet të ndalojnë dhe të jenë mirënjohës për prindërit e tyre. Sepse jeta është shumë e shkurtër.

Trajtojini mirë, sepse një ditë gjatë kohës që kërkoni t’i telefononi ata nuk do të jenë më. Ajo që vërtet kam mësuar është se ne duhet të jetojmë dhe të duam çdo ditë sikur të ishte e fundit, sepse një ditë do të ishte e vërtetë.

Përfitoni nga të gjitha mundësitë dhe jeta e gjallë. Tregojuni njerëzve që ju interesojnë se i doni ata çdo ditë. Mos merrni asgjë për të mirëqenë. Ia vlen ta jetosh jetën.

(Kosova Sot Online)