Janë mbi 90 vjeç dhe kanë 68 vite të martuar, çifti tregon sekretin: Vetëm duheni dhe respektoheni njeri-tjetrin

  • G.G /
  • 29 shtator 2020 - 11:29
Janë mbi 90 vjeç dhe kanë 68 vite të martuar, çifti tregon sekretin: Vetëm duheni dhe respektoheni njeri-tjetrin

Dashuria mund të jetë “e përjetshme” nëse dy persona e duan shumë njëri-tjetrin.

Është një shprehje që gjen vend në historinë e Mel dhe Vera, të cilët kanë 72 vite bashkë (katër në lidhje dhe 68 vite të martuar). Ata janë takuar për herë të parë kur Vera ishte 18 vjeçe.

Asokohe Mel, sapo ishte kthyer nga shërbimi në Lu ftën e Dytë Botërore, ku ishte radhitur si një inxhinier mbretëror. Çifti është bërë subjekt i fotografes së njohur Sujata Seita, e cila ka zgjedhur që historinë e tyre të veçantë ta pasqyrojë përmes imazheve.

(Kosova Sot Online)