Këto 3 shenja tregojnë se dikush është shumë i interesuar ndaj teje

  • G.G /
  • 29 tetor 2020 - 10:11
Këto 3 shenja tregojnë se dikush është shumë i interesuar ndaj teje

Të gjithë dimë të flirtojmë në një mënyrë apo në një tjetër dhe për këtë gjë është futur në studim edhe shkenca. Një studim i publikuar në Journal of Sex Research ka zbuluar disa shprehje fytyre që tregojnë se një person është i interesuar ndaj teje.

“Për herë të parë, jo vetëm që ishim në gjendje të identifikonim shprehjet që përfaqësojnë flirtimin, por gjithashtu ishim në gjendje të zbulonim funksionin e tyre: të aktivizojmë shoqatat që lidhen me marrëdhëniet dhe seksin”, ka thënë Omri Gillath, profesor i psikologjisë në Universitetin e Kansas, që ka marrë pjesë në këtë studim.

Dhe si përfundim këto janë tre gjestet që duhet të vini re tek personi që keni përballë në një takim të parë, për të kuptuar nëse do të ketë takime të tjerë pas tij.

1) Koka e kthyer në njërën anë dhe e ulur poshtë me ngadalë

2) Një buzëqeshje e lehtë

3) Sytë e kthyer përpara nga objektivi

(Kosova Sot Online)