Pranojeni ose jo, këto shenja të horoskopit “funksionojnë” më mirë single!

  • G.G /
  • 27 janar 2021 - 14:40
Pranojeni ose jo, këto shenja të horoskopit “funksionojnë” më mirë single!

Lidhjet mund të jenë të komplikuara për shumë njerëz, prandaj me siguri ju ka ndodhur të dëgjoni fjali të tipit “Jam më mirë vetëm”.

Kjo mund të jetë e vërtetë, nëse personat që e thonë janë një nga këto shenja:

Shigjetari

Për një aventurier si Shigjetari, një lidhje nuk është gjithmonë opsioni më i mirë. Kjo nuk do të thotë se ata s’janë romantikë, thjesht janë një “shpirt aq i lirë”, sa për ta është e vështirë të bëjnë kompromise për hir të një marrëdhënieje.

Ata preferojnë të takojnë shumë njerëz dhe të udhëtojnë në skajet më të largëta të botës.

Peshqit

Peshqit e adhurojnë romancën, por kur ndjejnë se romanca po i “mbyt”, gjejnë një mënyrë për t’u larguar. Ata kanë nevojë për mjaft vetmi dhe paqe në mënyrë që të funksionojnë si duhet.

Peshqit e duan dashurinë, por bota e tyre është aq e bukur, sa mund ta gjejnë dashurinë kudo.

Lidhjet mund të jenë të komplikuara për shumë njerëz, prandaj me siguri ju ka ndodhur të dëgjoni fjali të tipit “Jam më mirë vetëm”. Kjo mund të jetë e vërtetë, nëse personat që e thonë janë një nga këto shenja.

(Kosova Sot Online)