Shtatë shenjat që tregojnë se ai do të jetë i mirë në shtrat

  • G.G /
  • 10 shkurt 2021 - 10:43
Shtatë shenjat që tregojnë se ai do të jetë i mirë në shtrat

Sapo keni njohur dikë. Në fillim mendoni nëse lidhja me të do të shkojë mirë. Kur filloni të familjarizoheni paksa me partnerin, mendoni edhe gjëra të tjera.

Sipas “Psychology Today”, seksi është i rëndësishëm në një lidhje. Ju bën më të afërt me gjysmën tuaj, por sigurisht keni kënaqësi të dyanshme. Mirëpo, si ta kuptoni që ai do të jetë i mirë në shtrat ende pa e provuar?

Ka disa shenja që e zbulojnë këtë gjë:

– Është tepër bujar dhe i zhytur në mendime

– Ju dëgjon me vëmendje

– Puthjet e tij janë të mrekullueshme

– Tregon besim në vetvete, pa qenë arrogant

– Kërcen shumë bukur

– Di ku t’i vendosë duart teksa putheni

(Kosova Sot Online)