Këto 6 gjëra nuk duhet t’i bëni kurrë në takimin e parë

  • E.K /
  • 25 shkurt 2021 - 09:45
Këto 6 gjëra nuk duhet t’i bëni kurrë në takimin e parë

Në takimin e parë duhet të tregoheni të kujdesshëm dhe të mbani parasysh disa sjellje. Pasi nëse disa gjëra nuk shkojnë siç dëshironi, marrëdhënia juaj mund të përfundojë para se të fillojë. 6 gjërat që nuk duhet të bëni kurrë në takimin e parë.

Mos u vononi

Përshtypja e parë që duhet të lini në takimin e parë është saktësia në orar. Nëse mbërrini vonë, kjo do t’ju bëjë të ndiheni sikur nuk po e merrni seriozisht. Ju duhet të largoheni nga shtëpia herët për takimin tuaj dhe të shmangni tensionin dhe ankthin e panevojshëm.

Mos fol për ish-in tënd

Askush nuk e pëlqen dramën e mbivlerësuar! Përmendja e ish-it do të krijojë përshtypjen se akoma nuk mund ta harroni. Ju duhet të tregoni se i keni harruar gjërat që keni përjetuar me të, dhe jo të dukeni sikur keni marrë të kaluarën me vete.

Jini të respektueshëm me kamerierët

Keqtrajtimi i kamarierit që ju shërben gjatë takimit tuaj do të bëjë që personi përballë jush të krijojë një mendim negativ për ju.

Qëndroni larg telefonit tuaj

Mos jini vazhdimisht të varur nga telefoni! Ne e dimë që është vërtet e vështirë ta bësh atë. Por bëni çfarë është e mundur dhe qëndroni 2-3 orë larg tij dhe t’i tregoni personit tjetër që po dëgjoni se jeni të interesuar.

Analizoni mjedisin

Kimia midis dy personave mund të ndryshojë nga komunikimi online në komunikimin ballë për ballë. Për këtë arsye, duhet të përfshini temat që keni diskutuar online gjatë bisedës tuaj. Përndryshe, ju mund ta bëni partnerin tuaj të ndihet keq.

Mos mendoni se do të paguajë llogarinë tuaj

Pyetja se kush do të paguajë faturën në fund të darkave është shumë tensionuese. Në raste të tilla, edhe nëse partneri juaj do të paguajë faturën, bëjini një gjest të bukur duke i thënë që dëshironi të ndani llogarinë.

(Kosova Sot Online)