Bashkëshorti ndërroi jetë katër vite pas martesës, 32-vjeçarja: Para se të vdiste, putha shokun e tij të ngushtë

  • G.G /
  • 27 prill 2021 - 12:29
Bashkëshorti ndërroi jetë katër vite pas martesës, 32-vjeçarja: Para se të vdiste, putha shokun e tij të ngushtë

“Dear Deidre” sjell historinë e një 32-vjeçareje, e cila ndihet në faj që puthi shokun e tij të ngushtë para se të nërronte jetë.

“Tri ditë para se bashkëshorti im shumë i dashur të ndërronte jetë, unë putha mikun e tij më të mirë.

Burri im i mrekullueshëm u diagnostikua me një tumor agresiv në tru 18 muaj më parë dhe ne ishim të shkatërruar. Unë jam 32 vjeç dhe ai 34 vjeç.Të dy hoqëm dorë nga puna sepse, për fat të mirë, kishim para për të mbuluar faturat. Ne kishim katër vite të martuar.

Ndërsa gjërat u përkeqësuan, unë mora ndihmë nga ekipi mjekësor, por duhej ta vishja, ta laja, ta ushqeja dhe të kujdesesha për nevojat e tij.

Në një farë mënyre, e humba, pasi e dinim se nuk kishte shërim.

Nuk mund ta kisha përballuar gjithë këtë pa mbështetjen e mikut të tij më të mirë. Ai është 35 vjeç dhe një baba i një vajzë tre vjeçare.

Ndërsa gjendja e burrit tim u përkeqësua, unë e pranova faktin që ai po largohej. Një natë të veçantë, shoqja e burrit tim më telefonoi, siç bënte rregullisht. Infermierja ishte lart me burrin duke bërë disa kontrolle dhe unë po bëja çaj për të gjithë.

Fillova të qaj dhe shoku i tij erdhi për të më përqafuar. Në këtë moment, ai më ngriti mjekrën dhe ne u puthëm. Ndjeva një tërheqje kaq të fortë mes nesh dhe flutura në stomak.

Burri im ndërroi jetë tre ditë më pas. Që atëherë, shoku i tij më është gjendur kurdoherë, duke më ndihmuar me angazhimet e varrimit dhe gjithçka tjetër. E vërteta është që po filloj të kem ndjenja edhe për të.

Burri im gjithmonë thoshte që unë nuk duhet të jem vetëm dhe nuk mund të mendoj për askënd tjetër që ai do ta aprovonte si partnerin tim.”

“Dear Deidre” thotë:

“Ju mund të mbeteni akoma miq, por jini të mirë me veten dhe pranojeni humbjen e bashkëshortit së pari.

Puthja e shokut të burrit tuaj ka kapërcyer kufijtë, por ai erdhi tek ju dhe kjo do të ketë qenë një kohë e vështirë për të dy.

Një marrëdhënie e re mund të duket si një mënyrë e mirë për t’i shpëtuar pikëllimit, por keni shumë kohë përpara. Nëse ky njeri ndihet si ti, ai do të presë.

Do të jetë më mirë për të dy nëse merreni me humbjen tuaj siç duhet, përpara se të nisni ndonjë marrëdhënie të re.”

(Kosova Sot Online)