“Mjafton të pijë një gotë dhe flirton me të gjithë!”- 28-vjeçari në hall të madh me të dashurën: Kemi shtatë vite bashkë, por…

  • G.G /
  • 05 July 2021 - 08:57
“Mjafton të pijë një gotë dhe flirton me të gjithë!”- 28-vjeçari në hall të madh me të dashurën: Kemi shtatë vite bashkë, por…

Të jesh beqar do të thotë se je i lirë të flirtosh shumë, por kur je në lidhje kjo gjë nuk është normale. Mirëpo kështu i ka ndodhur një 28-vjeçari, i cili thotë për “Dear Deidre” se nuk ka besim ta lërë të dashurën e tij prej shtatë vitesh të dalë vetëm me shoqërinë e saj.

Kjo sepse ajo flirton me ta gjatë gjithë kohës dhe situata bëhet edhe më keq kur 24-vjeçarja konsumon alkool. Ja historia e tij e publikuar nga “The Sun”.

“Së fundmi, sjellja flirtuese e të dashurës sime ka filluar të më shqetësojë. Kjo më bën të vë në dyshim të ardhmen tonë.

Ne kemi qenë bashkë për shtatë vjet, dhe ajo ka qenë gjithmonë një flirtuese. Ajo pëlqen të tërheqë vëmendjen dhe kënaqet duke i bërë njerëzit e tjerë të ndihen mirë.

Nëse dalim me miqtë e saj meshkuj, ajo qesh shumë dhe prek krahët e tyre, ose vendos kokën mbi shpatullat e tyre. Sa më shumë që pi, aq më shumë e bën këtë.

Dikur e toleroja duke menduar se është më e vogël se unë, por ajo tani është 24 vjeç, kështu që mendoj se ky është karakteri i saj. Unë jam 28 vjeç dhe i kam thënë asaj që kjo gjë nuk më pëlqen. Ajo thotë se nuk dëshiron të më lëndojë dhe do të përpiqet të ndalet, por pastaj e bën përsëri.

Nuk mendoj se ajo do të më tradhtonte, por kam filluar të ndihem shumë i pasigurt, veçanërisht kur ajo del pa mua.

Nëse ajo vepron kështu para meje, çfarë mund të bëjë kur unë nuk jam me të?

Unë e dua dhe kemi një marrëdhënie fantastike, por nuk mendoj se mund të përballoj shumë më tepër nga kjo situatë. Ndoshta thjesht nuk jemi të përshtatshëm?”.

“Dear Deidre” thotë:

“Disa njerëz janë flirtues për nga natyra dhe me të vërtetë nuk dinë ç’të bëjnë për këtë.

Por nëse sjellja e të dashurës suaj po ju dëmton, atëherë ajo duhet të marrë parasysh ndjenjat tuaja dhe të përpiqet të ndalojë.

Bisedoni përsëri me të dhe shpjegoni që marrëdhënia juaj tani është në rrezik. Bënjei të mendojë se si do të ndihej nëse do të bënit të njëjtën gjë me gratë e tjera.

Ndoshta ajo nuk është shumë e sigurt në vetvete dhe e bën këtë për t’u ndjerë tërheqëse. Sigurojeni sa e doni dhe dashuroni që të mos ketë nevojë për këtë”.

Ajo gjithashtu mund të dëshirojë të mendojë për shkurtimin e pirjes. Paketa ime e mbështetjes Duke kërkuar pas marrëdhënies tuaj mund të jetë e dobishme këtu.”

(Kosova Sot Online)