Si ta bësh burrin të të dojë më shumë se s*ksin

  • G.G /
  • 14 korrik 2021 - 08:18
Si ta bësh burrin të të dojë më shumë se s*ksin

Mund të jetë hera e parë që ju e dëgjoni këtë. Është një gjë që të gjithë burrat e duan më shumë sesa dashuria, paratë, madje edhe seksi! Dhe ky sekret do t’ju tregojë saktësisht se çfarë të bëni për ta bërë atë realitet!

Ai që dashuron është personi më i rëndësishëm për ty dhe nuk ka asnjë arsye për të humbur shpresën. Me këtë teknikë të thjeshtë, ju krijoni çdo aspekt të realitetit tuaj… përfshirë tërheqjen e një personi specifik, shërimin e një marrëdhënieje kur gjërat duken të pamundura dhe kthimin e një ish-i në jetën tuaj.

Nuk ka rëndësi se si është gjendja juaj. Mund të bëhet më mirë. Ky artikull është për të gjithë ata që kanë pyetje në lidhje me përdorimin e Ligjit të Tërheqjes për dashurinë e një personi të veçantë.

Dhe pjesa më e çmendur është një fiksim i fshehtë që mban çelësin për të fituar dashurinë, vëmendjen dhe përkushtimin total të një burri për jetën, por asnjë grua nuk e di që ekziston! Dhe ata nuk e ndajnë pothuajse kurrë me një shpirt tjetër.

Pas 12 vitesh punë me mijëra gra, si një trajner marrëdhëniesh, unë kam qenë dëshmitar i fiksimit të fshehtë të mashkullit për të qenë çelësi i zemrës së një burri. Sepse sapo ta kuptoni, do të jeni në gjendje ta bëni burrin tuaj të ndiejë një dëshirë të zjarrtë për ju, e cila është aq e fuqishme saqë do të bëheni personi më i rëndësishëm në jetën e tij. Personi për të cilin mendon gjatë gjithë ditës.

Dhe gjithashtu do të dëgjoni histori të jetës reale të grave që përdorën të njëjtën armë të fshehtë për të krijuar dashurinë më të thellë të jetës së tyre, të gjitha nga situata në dukje “të pashpresa” dhe sesi ju gjithashtu mund të krijoni dashurinë që meritoni. Sepse sado e keqe të duket situata juaj tani …

Edhe nëse jeni të shqetësuara se burri juaj po humbet interesin pasi bëhet intim shumë shpejt… Edhe nëse i keni shuar shpresat se njeriu juaj do të përkushtohet ndonjëherë ndaj jush… Dhe edhe nëse ai i ka injoruar plotësisht telefonatat dhe mesazhet tuaja… nuk ka rëndësi.

Sepse në momentin që ju e hidhni këtë sekret në zemrën e një burri ai do të ndiejë një dëshirë të madhe për ju që shkon përtej tërheqjes fizike dhe e bën atë të të shohë nën një dritë krejt të re. Pa e kuptuar fare, ai do fillojë t’ju pikturojë në jetën e tij dhe çdo grua tjetër, e kaluar dhe e tanishme, do të zbehet nga mendja e tij.

Kjo pasi kur prekni dëshirën më të lashtë të burrit, ju fjalë për fjalë bëheni OBSESSIONI i tij. Dhe edhe pse ai ka filluar të ndiejë lidhjen më të thellë të dashurisë në jetën e tij, ai nuk do ta dijë pse… Sepse ky sekret fluturon plotësisht nën radarin e tij.

(Kosova Sot Online)