Këto 3 shenja mund të thonë që s’kanë lidhje me xhelozinë, por horoskopi thotë ndryshe

  • E.K /
  • 16 tetor 2021 - 10:48
Këto 3 shenja mund të thonë që s’kanë lidhje me xhelozinë, por horoskopi thotë ndryshe

Në këtë artikull do ju sjellim, se cilat janë femrat më xheloze sipas shenjës së horoskopit. Ekspertët që merren me këtë fushë kanë veçuar disa nga shenjat e horoskopit të cilat janë më shumë xheloze se të tjerat.

Dashi
Femrat e shenjës se dashit duan të përkëdhelen më shumë. Nëse e shikojnë se nuk po i kushtoni vëmendjen e duhur, ato bëhen xheloze dhe të bezdisin. Ajo është e ndershme, e sinqertë dhe tradhtia do e tërbonte.

Luani
Femra luaneshë ka autoritetin maksimal dhe në lidhje ajo mundohet të ketë kontrollin e gjërave. Ajo nuk ka pasiguri për ndjenjat e saj dhe bëhet xheloze më shumë për partnerin. Sipas ekspertëve, femra luan ka dëshirën për t’i pasur të tjerët në kontroll, gjë që e bën atë të bëhet xheloze ndaj partnerit.

Akrepi
Femra akrep është shumë e vëmendshme ndaj sjelljeve të partnerit dhe nuk toleron në shumicën e kohës. Ajo e zgjedh partnerin me pozicion të mirë në punë dhe kjo e bën të ndihet e pasigurt për besnikërinë e tij. Duhet të dini se një femër akrep nuk fal kurrë!

(Kosova Sot Online)