Ja disa shenja që tregojnë se ish-i juaj dëshiron të rikthehet tek ju

  • E.K /
  • 24 August 2022 - 11:16
Ja disa shenja që tregojnë se ish-i juaj dëshiron të rikthehet tek ju

Kur disa marrëdhënie marrin fund, ato na trishtojnë në vend që të na lënë të marrim frymë lehtësisht. Kjo është kur ju e dini se partneri juaj ishte i mirë për ju dhe keni ndërtuar një marrëdhënie të shëndetshme së bashku; por elementë të tillë si koha e gabuar, gjendja e keqe e shëndetit mendor, apo edhe distanca mes të dyve ju çoi në ndarje. Në raste të tilla, ju me siguri shpresoni të ktheheni së bashku me ish-të dashurin/ën tuaj. Në rast se jeni në kontakt me të, kini kujdes nga këto shenja që ju tregojnë se ish-i juaj dëshiron ta nisë nga e para me ju.

E keni të vështirë të shkëputeni prej tyre, sepse ata vazhdimisht ju telefonojnë ose ju dërgojnë mesazhe. Ata duan të qëndrojnë miq menjëherë pasi të ndaheni dhe nuk mund të largohen.

Ata e kanë të vështirë të pranojnë praninë e një shoku mashkull ose një shoqeje femër në jetën tuaj, sepse ndihen sikur po zëvendësohen dhe duan të gjithë vëmendjen tuaj. Kujdesuni për mbrojtjen e tepërt të paarsyeshme, pasi ky është një tregues i madh që ata duan të bashkohen përsëri.

Ata sajojnë justifikime për t’ju afruar. Edhe justifikimet e thjeshta, si p.sh. të kenë lënë diçka të tyren në shtëpinë tuaj, që ata vijnë për të marrë mund të jenë një flamur i kuq.

Ndërkohë që ju mund të përpiqeni t’i ktheni prapa kujtimet e kohës së kaluar së bashku, ata mund t’i sjellin vazhdimisht ato, të etur për t’ju kujtuar ditët e mira me shpresën se mund të dëshironi të pajtoheni.

Në rast se ata kanë bërë disa gabime që ju kanë bërë që në fillim të ndaheni me ta, një person që mund të dëshirojë të rikthehet së bashku ndoshta do t’ju tregojë se si kanë ndryshuar. Ose ndoshta po rendisin gjërat që do të bënin ndryshe nëse do t’u jepnit një shans tjetër.

(Kosova Sot Online)